Uitnodiging foto 1

WaardeWijzer


Maandelijkse nieuwsbrief van Circulair Ambachtsnetwerk

WaardeRing

WaardeRing in bloei

De krokusjes reiken hun halzen, de merels luiden de dagen weer uitbundig in; de wereld ontwaakt na een zompige en af en toe stormachtige winter. Straks groeit en bloeit alles weer alsof het een lieve lust is.

WaardeRing groeit en bloeit ook. Begonnen we met een netwerk met twaalf partners, inmiddels zijn het er een dikke veertig. Circulariteit groeit en bloeit. Zo zit het gewoon, getuige ook de verhalen in deze Waardewijzer. Geweldig!
LENTE 2-
Kistjes TOP Vechtdal 3-0195 (Aangepast)

Top Vechtdal en hun superkistjes

Feestje bij Philadelphia's Top Vechtdal in Dalfsen. Sylvan overhandigde het eerste kistje van bedlatten aan wethouder Schuurman.

In de picture

Volop aandacht in de media voor het
Textielsorteercentrum bij Kringloop Zwolle. Het is dan ook een bijzonder project vol kansen voor mensen en materialen!
TSC Meseret (1 van 1) (Aangepast)
TEXTIELCONTAINERS- (Aangepast)

Lokaal en sociaal

De gemeenten Ommen en Dalfsen gaan ervoor: textiel dat lokaal en sociaal wordt verwerkt bij Noggus & Noggus en Kringloop Zwolle. Is dat niet gaaf?

Thorbecke in Bedrijf

Zodra de partners van WaardeRing met elkaar in contact komen, gebeurt er van alles. Neem nu Thorbecke in Bedrijf...
TSC Wilco (1 van 1) (Aangepast)
R-ladder GEVULD

Zwolle goed op de kaart gezet tijdens de Week van de Circulaire Economie

Van 7 t/m 13 februari was het de Week van de Circulaire Economie! Wat hebben we er in Zwolle en omstreken een feestje van gemaakt. Zo hielden WaardeRing partners Binthout en Anders Koffie een open dag en er was een inspirerende Impactlunch circulair textiel.

Als klap op de vuurpijl was er de Audio-inspiratieroute Circulair Zwolle in het weekend van 12 en 13 februari. Partners als Kunst-S, BySoil en de Schatkamer stelden hun circulaire producten ten toon aan het Zwolse publiek. Ook WaardeRing zelf had een etalage met een échte Ladder van Lansink. Voor herhaling vatbaar!

Tips van onze partners:

• Zaterdag 26 februari staan Anders Koffie en Zwolsche Zwammen van 10 - 15 uur op de Tuinzadenmarkt bij de Kas van Kaat, Kuyerhuislaan 8D in Zwolle. Altijd gezellig bij Kaat!

Studio Mullland organiseert op vrijdagavond 4 maart een workshop Duurzame Tas maken bij Domusca, Radewijnstraat 10 Zwolle. Een mooie manier om te ontdekken hoe leuk duurzaam creëren is.

• RTV Oost besteedde niet alleen aandacht aan het Textielsorteercentrum van Kringloop Zwolle, maar ook aan het Kringloop Innamepunt bij ROVA.
DUURZAME TAS
Neem eens een kijkje op onze website waarde-ring.nl.
Meld je hier aan voor de WaardeWijzer.
facebook twitter instagram 
Een afbeelding van...
Een afbeelding van...
Email Marketing Powered by MailPoet