WaardeWijzer


Maandelijkse nieuwsbrief van Circulair Ambachtsnetwerk

WaardeRing

Uitnodiging foto 1
Uitnodiging foto 3
We beleven merkwaardige tijden. De wereld lijkt in de de adem in te houden. Toch gebeurt er veel bij WaardeRing, ook nu. We zijn een netwerk van circulaire doeners: we werken met wat er is en weten elkaar te vinden op wat ons bindt. We gaan gewoon door! Lees hier waarmee we onder andere bezig zijn. Heb je ook ideeën die draaien om mensen en materialen? Laat het ons weten!

Van WaardeRing naar WaardeRegio

Mooi nieuws! De gemeenten Dalfsen, Ommen, Zwartewaterland en Staphorst willen zich aansluiten bij WaardeRing. Met hun gezamenlijke plan doen ze mee aan de nieuwe prijsvraag van Rijkswaterstaat. Thijs Mosterman, projectleider energietransitie en recycling in Dalfsen, verwacht dat het een groot succes gaat worden.
Birte Wurms CAVOI 4
Soil

Circulair ontwerpen: 'Het is een zoektocht'

Het nieuwe pand van coachingsbureau CAVOI in Hattem wordt steeds mooier. CIBAP-student Birte Wurms houdt zich aan haar ontwerp, materialenplan en moodboard, maar staat open voor nieuwe kansen. 'Soms stuit je bij de kringloop op iets prachtigs!'

Leren in de praktijk: oude meubelen laten stralen

WaardeRing-partners van het eerst uur Thorbecke VMBO en Kringloop Zwolle hebben weer iets nieuws bedacht.
Vmbo-leerlingen leren al doende over circulariteit: ze knappen oude meubelen op. Wat een likje verf niet kan doen!
Arno Kromdijk 1 (Aangepast)

En dan nog even dit...

Niets is leuker dan een circulair cadeautje geven. Ontvanger blij, milieu blij, iedereen blij. Wist je dat je ongelofelijk mooie artikelen met ervaring kunt kopen bij de Schatkamer aan de Kruisstraat 7 in Ommen?
Handig: de webshop is dag en nacht geopend!
Schatkamer logo
Meer lezen over Circulaire Ambachtscentra? Kijk eens op de website van Rijkswaterstaat.
Impact Overijssel wil een overzicht te maken van alle ondernemers en ondernemingen met impact in Overijssel. Kom jij in aanmerking? Meld je hier aan.
Neem eens een kijkje op onze website waarde-ring.nl.
Meld je hier aan voor de WaardeWijzer.
facebook twitter instagram 
MailPoet