Uitnodiging foto 1

WaardeWijzer


Maandelijkse nieuwsbrief van Circulair Ambachtsnetwerk

WaardeRing


De tijd vliegt: daar zijn we alweer met de niet te versmaden WaardeWijzer.
Bij het digitaal ter perse gaan van de vorige editie vlogen de nominaties ons om de oren. Mooie opstekers die we helaas niet hebben kunnen verzilveren, maar die ons mooie netwerk wel weer eventjes goed op de kaart hebben gezet. In deze WaardeWijzer lichten we een aantal partners uit. Want er gebeurt heel veel moois bij, tussen en met de WaardeRingers. Inspirerend en om met z'n allen trots op te zijn!

Hilda 4
Jan-Willem Harwig

Op bezoek bij +houtbaar

Bij +houtbaar in Lierderholthuis bij Heino wordt hard aan de weg getimmerd door eigenaar Jan-Willem Harwig en zijn twee stagiairs van het Deltion College en Artez Hogeschool voor de Kunsten.
'We ontwikkelen een eigen productenlijn, waarmee we makkelijker met architecten, gemeenten en andere partijen kunnen samenwerken', aldus Jan-Willem.

Uitgelicht: Studio Mullland

Eigenaresse Ilse Nijland van Studio Mulland: 'Er zijn nog best veel mensen die een beetje bang zijn als het gaat om tweedehands. Maar als ik dan iets heb gemaakt en ik krijg te horen dat iemand vindt dat het er zo nieuw uitziet, en zich niet kan voorstellen dat de stof die ik gebruik al eerder gedragen is dan denk ik YES! Weer een taboe doorbroken.'
Mullland
kunststof

Dutch Circular Polymer Valley

WaardeRing is partner in de Dutch Circular Polymer Valley. Vanwege de omvangrijke rubber- en kunststofverwerkende industrie in de Regio Zwolle, de aanwezige onderwijs- en kennisinstellingen en innovatieplatform Polymer Science Park, speelt de regio een belangrijke rol bij het sluiten van de (nationale) kunststofkringloop. De kracht van DCPV is dat er in korte tijd toegewerkt kan worden naar een productdemonstratie of pilot, iets wat WaardeRing ook altijd voorstaat. Mooie, nieuwe circulaire kansen dus!

Studenten met meubels aan de slag

Leuk: studenten van het Windesheim Honours College gaan zich verdiepen in het probleem van onverkoopbare tweedehands meubelen. Wat te doen met de verschillende materialen en hoe de kosten te reduceren? Wordt vervolgd!
Studenten WHC Meubels (Aangepast)
WaardeRing RTV Oost

Spullen welkom!

Goed nieuws: wegens uitbreiding van de opslagcapaciteit nemen Kringloop Zwolle en Noggus & Noggus weer goederen in.

Hilda - made it with care

Hilda Hiemstra, nieuwe WaardeRing-partner, heeft iets met styling en interieur. Daarnaast heeft ze een bepaalde hang naar nostalgie.
Die passies leveren de prachtigste objecten op. Zien? Kopen?
Kijk eens in de webshop van de Schatkamer!
Hilda - Made it with care
Neem eens een kijkje op onze website waarde-ring.nl.
Meld je hier aan voor de WaardeWijzer.
facebook twitter instagram