Skip to content

Hilda – made it with care

Hilda – made it with care (instagram) | 3 februari 2021

Hallo dit ben ik, Hilda. In het dagelijks leven ben ik marketing creatief, artdirector, moeder van 4 (inclusief 2 bonus) en liefde van 1. Daarnaast heb ik iets met styling en interieur en een bepaalde hang naar nostalgie. Hieruit is mijn passie voor het verzamelen van vintage en curiosa ontstaan. Deze passie combineer ik met mijn drive om te creëren. Ik word er blij van gebruikte spullen een nieuw leven te geven en werk graag met spullen die voor handen zijn. Er is tenslotte al zoveel, laten we het waar mogelijk hergebruiken. Alle spullen zijn met zorg samengesteld tot nieuwe unieke items… Hilda – made it with care.

Mijn motto: ‘het gaat er niet om wat het is – het gaat erom wat het kan worden’

Rol/bijdrage WaardeRing

Van de reststromen van de kringloopwinkel maak ik lampen en kandelaren. Het inzetten van leerlingen/studenten in het demonteer- en maakproces behoort hierbij tot de mogelijkheden. De Schatkamer van Noggus&Noggus en Kringloop Zwolle verkoopt de artikelen, zowel in de winkel in Ommen, als in de webshop.

Deze website maakt gebruik van cookies meer informatie

Om je de beste surfervaring te bieden, is deze website standaard ingesteld op "cookies toestaan". Als je deze site blijft gebruiken, of als je klikt op "Accepteren", dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies

Sluiten