WaardeWijzer


Maandelijkse nieuwsbrief van Circulair Ambachtsnetwerk

WaardeRing

Uitnodiging foto 1
Uitnodiging foto 3
Wat is de overeenkomst tussen Studio Mullland en de gemeenten Staphorst, Ommen, Zwartewaterland en Dalfsen? Ze zijn sinds kort allemaal van de circulaire partij! WaardeRing expandeert waar je bij staat. Logisch, want er gebeuren hele mooie dingen in ons netwerk. Wie wil daar nu niet bijhoren? In deze WaardeWijzer kijkjes achter schermen en tipjes van sluiers.
Gemeenten WaardeRing

Feest!

Plan WaardeRegio heeft de prijsvraag van Rijks- waterstaat gewonnen!
De gemeenten Staphorst, Zwartewaterland, Dalfsen en Ommen sluiten zich bij WaardeRing aan.

Eén jaar WaardeRing:

'We laten zien dat het mogelijk is'

WaardeRing bestaat een jaar. Initiatiefnemer Wilma Voortman en projectcoördinator Maarten van Dongen blikken terug en vooruit. Het gaat over trial and error. Over geld als middel, en duurzaamheid als doel. Over onmogelijkheden mogelijk maken. ‘WaardeRing bewijst dat het kan’, concluderen Maarten en Wilma.
Birte Wurms CAVOI 4

Van klussenbureau tot Circulair Ambachtsnetwerk

In 1980 startte de gemeente Zwolle met een klussenbureau. Jan Hulsink was er als vrijwilliger bij. Het klussenbureau groeide uit tot Kringloop Zwolle, Jan groeide uit tot directeur. In 2019 deed hij een stapje terug. Per 1 januari 2021 gaat hij met pensioen. Hoog tijd voor zijn verhaal...
Arno Kromdijk 1 (Aangepast)
Jan Pruis 4
Noggus&Noggus Staphorst:

spin in het logistieke WaardeRing-Web

Noggus&Noggus Staphorst heeft een centrale rol in het logistieke WaardeRing-gebeuren. Met een club mensen die van aanpakken weet en een ruime opslagmogelijkheid wordt voor elke logistieke uitdaging een oplossing gevonden. Bedrijfsleider Jan Pruis biedt een kijkje in de keuken.

Redesigned and tailor made!

Kijk! Je oude spijkerbroek in de nieuwe, supergave gedaante van tas, pet of winterjas! Nieuwe WaardeRing-partner Studio Mullland gebruikt oude spijkerbroeken van Kringloop Zwolle om mooie nieuwe fashion van te maken.
De design artikelen zijn binnenkort te koop bij de Schatkamer in Ommen en kijk ook eens in de Webshop van de Schatkamer. Leuk voor Sint of Kerst!
Studio Mullland TAS
Neem eens een kijkje op onze website waarde-ring.nl.
Meld je hier aan voor de WaardeWijzer.
facebook twitter instagram