Uitnodiging foto 1

WaardeWijzer


Maandelijkse nieuwsbrief van Circulair Ambachtsnetwerk

WaardeRing

De schouders eronder

Er gebeuren dingen in de wereld, waar we heel somber van kunnen worden. Des te belangrijker is het om ook de positieve ontwikkelingen te blijven zien.

Door de prijsstijgingen koopt men minder en bewuster. Mensen vangen elkaar op en helpen elkaar verder. En de WaardeRing-partners gaan onvervaard, misschien zelfs onvervaarder, voort.

In deze WaardeWijzer lees je er alles over.
Lampjes
Cibap Désirée en Ellen 1-0204

Duurzaam mbo

Hoe kun je als mbo vercirculariseren? Directeur Désirée Majoor en creative connector Ellen Bosman van Cibap klappen uit hun vakschool voor vormgeving.

Op bezoek bij...

Als je echt een staaltje van circulaire samenwerking wilt zien, moet je eens op bezoek gaan bij Thorbecke in Bedrijf in Zwolle. De partners van WaardeRing deden het.
WaardeRing 050423 4-0774 (Aangepast)
Uitgelicht CIRCULAIR TAFELEN

Culinair circulair

Duurzaam eten zit 'm niet alleen in het voedsel, maar ook in de benodigde accessoires. Zoals van Urban Nature Culture en Tweedelevenbestek...

Circulief en -leed

Vers van de pers: onze nieuwe maandelijkse blog! Daarin worden circulaire harten gelucht. Verander-manager Dick Post van het textielsorteercentrum bijt de spits af.
Dick Post - WaardeRing
Upcycle Collective Studio Mullland
Partnernieuws:

Upcyclers verzamelen!

Studio Mullland heeft zich aangesloten bij het Upcycle Collective. Dit is een community ter promotie van upcyclers in Nederland.

'Upcyclers uit onze regio en het hele land kunnen zich daar bij aansluiten', zegt Ilse Nijland van Studio Mullland.
'Het is leuk om eraan deel te nemen. Je promoot je eigen bedrijf en je doet heel veel inspiratie op. Er gebeuren mooie duurzame dingen in Nederland!'
Neem eens een kijkje op onze website waarde-ring.nl.
Meld je hier aan voor de WaardeWijzer.
facebook twitter instagram 
Een afbeelding van...
Een afbeelding van...
Email Marketing Powered by MailPoet