WaardeWijzer

Waardering-Diapositief

Inkt

Hoppa, een kersverse WaardeWijzer, boordevol circulaire nieuwtjes. Het is maar goed dat we 'm digitaal verspreiden en niet printen, anders hadden we wel heel veel cartridges nodig. Waar nieuwe partner Road2Work dan overigens wel raad mee zou weten. Lees en deel! Dankjewel.
Materiaal 1 Cartridges
Mepal 1 (1)

Windesheim-studenten geven TIB-leerlingen workshop plastic sorteren

Wie kent de handige plastic Mepal-producten niet? Bij de kringloop komen er meer terecht dan verkocht kunnen worden. Daarom vroeg WaardeRing in overleg met fabrikant Mepal studenten van het Windesheim Honours College om te onderzoeken hoe Mepal-artikelen gerecycled kunnen worden. Met een workshop demonteren en sorteren voor praktijk- en vso-leerlingen van TIB tot gevolg. Leuk toch!

Road2Work!

Wij heten een nieuwe partner van harte welkom! Werk en re-integratie is het doel, E-waste is het middel bij Road2Work. We namen een kijkje bij de vestiging in Dalfsen...
Jan (1)
Roline Kranenborg deelt lief en leed

'Geen spullen maar herinneringen...'

In de rubriek Circulief en leed delen mensen binnen en buiten WaardeRing hun circulaire passies en principes.
Roline Kranenborg is coördinator PR en Communicatie van Sterk Techniek Onderwijs Zwolle. 'Voor circulariteit ben ik in de zelfgemaakte wieg gelegd.'
Roline SMAL
Repair Cafe Hasselt 2 (Aangepast)
Ondertussen in Hasselt:

Repair Café

Mooie samenwerking in Hasselt. Noggus&Noggus, In Balans en de Bibliotheek organiseren elke maand een Repair Café. Hasselt op z'n 'technischt'!

Volg WaardeRing op Social Media!

facebook twitter instagram linkedin 
WaardeRing Partnerbijeenkomst 210622 03 (Aangepast)

Partnerbijeenkomst

O ja mensen, vergeet het niet: Op donderdag 15 december is er weer een partnerbijeenkomst. Ook een keer meemaken? Gasten zijn van harte welkom! Meld je hier aan.

Netwerkanalyse

Jaarlijks rapporteert WaardeRing op enigerlei wijze de voortgang. Dit jaar is gekozen voor de Netwerkanalyse WaardeRing 2022. Een overzichtelijk document dat licht werpt op de vele ontwikkelingen, projecten en samenwerkingen van ons mooie netwerk, tot nu toe. De rapportage is een momentopname en vormt de basis voor monitoring de komende jaren.
Netwerkanalyse
Kerst Pop-Update5 4 (1)

Kerst Pop-Up

Last but not least: De fameuze Kerst Pop-Up. Een prachtig WaardeRing-project. Nog niet geweest? Het kan tot en met 19 december. Lees hier alle ontwikkelingen.

Leuke visite

Dat was inspirerend: uit het hele land kwamen Circulaire Ambachtscentra bij WaardeRing op bezoek. Een dag met fijne brainstormsessies en een informatief bezoek aan TIB.
Leernetwerk CA 06-10-22 10 (Aangepast)
Neem eens een kijkje op onze website waarde-ring.nl.
O ja, heb je een leuk duurzaam nieuwtje? Of wil je ook een keer circulief en leed delen? Laat het ons weten!
Meld je hier aan voor de WaardeWijzer.
Een afbeelding van...
Een afbeelding van...
Email Marketing Powered by MailPoet