Uitnodiging foto 1

WaardeWijzer


Periodieke nieuwsbrief van Circulair Ambachtsnetwerk

WaardeRing

Kerst op z'n allerWaardeRingst

Vindingrijkheid alom bij WaardeRing-partner Frion, de organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar creëerden ze uit bedbodemlatten kerstbomen!

En zo krijgt het bedlattenproject waarmee WaardeRing bij de start in 2019 al furore maakte, steeds weer nieuwe wendingen. Zoals dat vaak gebeurt met initiatieven in ons inspirerende circulaire netwerk, waar het één steeds weer tot het ander leidt.

Met deze prachtige, duurzame Frion-kerstboom willen wij jullie allemaal warme feestdagen en een gezond, inspirerend en circulair 2022 wensen. Wij gaan ervoor!
Kerst FRION A
Pop-up Fest 22 (1 van 1) (Aangepast)

Òp naar Oudfits©

De overeenkomst tussen de oude jeans bij Oudfits en een historisch landgoed in Dalfsen? Ze behouden het goede uit het verleden, voegen zich flexibel naar het heden en bereiden zich zorgvuldig voor op de toekomst.

Recyclen maar!

‘Hoe creëren we een netwerk om plastic een circulaire waarde te geven?' vroegen zes studenten van het Windesheim Honours College zich af. Het leidde tot een prachtig rapport.
Studenten WHC Meubels (Aangepast)
December is de tijd om terug- en vooruit te blikken. Maar eigenlijk hebben we dat in de vorige WaardeWijzer al gedaan, met 'Waardering 2 jaar: Het Magazine'. Nog niet gelezen? Leuk om nog even door te bladeren, zo aan het einde van het jaar!
Neem eens een kijkje op onze website waarde-ring.nl.
Meld je hier aan voor de WaardeWijzer.
facebook twitter instagram 
Partner van
Mede mogelijk gemaakt door onder andere
Email Marketing Powered by MailPoet